Homebudget
מחיר: חינם לגרסת הלייט
4.99 דולר לגרסה המלאה
בעזרת אפליקציה זו אתם קובעים את התקציב לאותו חודש ואז מתחילים להקליד את הוצאות והכנסות לאורך התקופה הרצויה: חשבונות חשמל, מים וגז. קבלת משכורות, הוצאות על חוגים, חופשות בחו"ל ועוד. כל עוד תכניסו את ההוצאה הקטנה ביותר, תוכלו לקבל תמונת מלאה על מה קורה לכסף שלכם. היתרון הבולט של האפליקציה היא אפשרות הסנכרון בין כל בני המשפחה. זה אומר שכל בני המשפחה צריכים להוריד אותה למכשירים הניידים שלהם. ניתן להפיק באמצעותה דוחות וללמוד טוב יותר מהן המגרעות והנקודות הטובות שלכם בניהול התקציב של כל בני המשפחה.
Kidsbank
מחיר: ישנה גרסה בחינם
גרסה מלאה 11.90 ₪
אומנם בבתי הספר בישראל אין שיעורי כלכלה, אבן אין זה אומר שאי אפשר להתחיל לחנך את הילדים להתנהל בצורה פיננסית נכונה כבר בגיל צעיר, כמובן שזה תלוי בגיל. יש ילדים שעובדים לפרנסתם ויש כאלה אשר מתבססים על דמי כיס בלבד. בכל מקרה זה יעזור להם בעיקר בעתיד אבל גם בהווה. ישנה אפשרות להקמת חשבון בנק וירטואלי וההורה הופך למעשה לבנקאי של הילד וזה מקל גם עליו במידה מסוימת. האפליקציה קלה לשימוש ומעוצבת בצורה מתאימה לילדים ולהורים כך שאין מה לפחד ממספרים וממשק הניהול.
אפליקציות בנקים
מחיר: חינם
לא רק לבני המשפחה יש אינטרס ברור לשמור על חשבון בנק בפלוס. גם לבנקים יש בדיוק את אותו האינטרס. לכן לבנקים יש אפליקציות לניהול החשבון, דרכו בין היתר ניתן לעשות ניהול תקציב משפחתי חכם בין אם יש לכם בעיות בנושא כלכלת המשפחה, או שאתם פשוט רוצים לעקוב אחרי הכסף שלכם בצורה טובה יותר. למשל דרך האפליקציה של בנק הפועלים ניתן לראות את פירוט כרטיסי האשראי מבלי שיהיה צורך לחכות למכתב מחברת אשראי שלכם, לראות תצלומי צ'קים ואת מצב הפיקדונות. לכל בנק יש פונקציות שונות. האפליקציות האלה לא מאפשרות את כל הפעולות כמו תוכנה ייעודית לניהול תקציב משפחתי, אבל הן בהחלט עוזרות.
להורדת האפליקציה של בנק הפועלים